PDR-Tekniikka

PDR-täsmäkorjaus maalipintaa rikkomatta

PDR (Paintless Dent Repair) –menetelmällä on mahdollista korjata kolhut ja lommot ym. vauriot, joissa maalipinta ei ole rikkoutunut.

Kiitollisimpia korjattavia ovat parkkipaikalla syntyneet lommot ja kolhut, katolta pudonneen lumen aiheuttamat vauriot sekä raekuuroista syntyneet vauriot.

Keskimääräiset kolhujenkorjaus hinnat ovat 120 – 200 euroa (sis. alv.24 %) viitteellisenä – tarkemman arvion saat varaamalla ajan yhteydenotolla.

PDR-Tekniikka ja menetelmä

PDR-täsmäkorjauksen menetelmä perustuu ammattitaitoiseen käsityöhön, jossa erikoistyökalujen avulla syntynyt vaurio vähitellen palautetaan alkuperäiseen muotoonsa ja metallipinta oikaistaan maalipintaa vaurioittamatta.

Käytämme useita kymmeniä korjaustapaan ja vaurion ominaisuuksiin yksiöllisesti suunniteltuja työkaluja. Oikaisun jälkeen tapahtuvalla kiillotuksella maalipinta saadaan vastaamaan alkuperäistä eikä uudelleen maalausta tarvita

Myös auton peltipintojen oikaisut rikkoontuneille maalipinnoille

Aina ei tarvita peltipintojen vaihtamista uusiin, vaan pintoja pystytään korjaamaan taidokkaasti myös oikomis- ja maalautöiden avulla. Korjausmenetelmänä pintaoikaisu monesti säästää autoa, eikä vaihtaminen uuteen ei ole aina paras vaihtoehto.